Gite te huur            contact of vragen?
                                   Start Glasinlood en Tiffany Bédoin/ Provence Schlötjes Familie

Start
Omhoog

Gîte te huur Bédoin / Mont Ventoux

 

Onze gîte ligt op de zonnige zuidhelling van de Mont Ventoux, op 500 m hoogte en op de grens van de uitgestrekte bossen van de Ventoux en het lager gelegen agrarische landschap met wijngaarden, fruit- en olijfbomen.

 

We behoren tot de gemeente Bédoin, startplaats van de beroemde wielerroute naar de top van de Ventoux (Tour de France!). Bédoin ligt op 300 m hoogte en het centrum ligt op 5 km afstand van ons huis. Het is een echte Provençaalse “village” waar alles te koop is: bakker, slager, supermarkt, tabac, fietswinkel- en verhuurbedrijf. Ook is er een huisartsenpost en apotheek.

Iedere maandag is er een grote Provençaalse markt. Er zijn veel terrasjes en je kunt er lekker eten.

 

In de directe omgeving is alles mogelijk wat je maar kunt bedenken: wandelen (de GR loopt langs ons huis), zwemmen, paardrijden, fietsen (niet alleen de Ventoux), tennis, mountainbike. Maar het fijnste is misschien wel: genieten van de zon, het uitzicht en de rust. De Provence staat bekend om het aangename klimaat. Van maart tot half november is het er doorgaans zonnig en warm, met nauwelijks neerslag. Voor meer info:Omgeving

Culinair en wijn

 Bédoin en wijde omgeving telt vele eetgelegenheden met veelal Provençaalse keuken. Op loopafstand van de gîte zitten twee gerenommeerde restaurants met terras en wijds uitzicht.

Op de markten is een groot aanbod van de heerlijkste Provençaalse lekkernijen te koop, zoals aardbeien, kersen, abrikozen, meloenen, tomaten, perziken, truffels, noten, druiven, pompoenen en nog veel meer.

In de wijde omgeving zijn talloze wijnboerderijen te vinden die hun eigen wijn maken.

 Voor de indeling/ inrichting: Indeling huis

Start Omhoog Gite te huur Indeling Gite Omgeving Huren?

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan jaap@schlotjes.nl